Σύνδεση
Κυρίως μενού
Εθελοντισμός

Εθελοντισμός

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με δραστηριότητες που απαιτούν την βοήθεια μας προκειμένου να υλοποιηθούν. Αν βρίσκεις κάποια από αυτές ενδιαφέρουσες ή πιστεύεις ότι μπορείς και θέλεις να βοηθήσεις, στείλε μας μια αίτηση πατώντας πάνω στον τίτλο και εμείς θα επικοινωνήσουμε το δυνατόν συντομότερα μαζί σου. Σε κάποιες από αυτές μπορεί να κερδίσεις και κάποιο χαρτζιλίκι... ;-)

Θα ήθελες να οργανώσεις μια εκδήλωση; Κάποια δραστηριότητα ίσως; Έχεις καμία φιλόδοξη επιστημονική ιδέα; Κάποια τρελή κατασκευή ίσως;
Ότι και αν ασκέφτεσαι και νομίζεις ότι θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε, μην διστάζεις. Μοιράσου την μαζί μας και έλα να την οργανώσουμε παρέα!

Έχω μια ιδέα!  *πάτα το κουμπί και στείλε μας την ιδέα σου

 

 Α/Α Τίτλος Περιγραφή  Υπεύθυνος
 1 Εμπλουτισμός Ιστοσελίδας Η ιστοσελίδα μας χρειάζεται περιεχόμενο. Και επειδή η σελίδα είναι όλων μας, ο καθένας μπορεί να την εμπλουτήσει όπως επιθυμεί. Για αρχή θα θέλαμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Δ.Δ. Ευρωστίνης. Όποιος επιθυμεί να ασχολήθεί και να γράψει ένα άρθρο για το χωριό του, θα χαρούμε πολύ να το φιλοξενίσουμε. Αν πάλι έχεις κάποια άλλη ιδέα για άρθρο και νομίζεις ότι θα ταίριαζε στην σελίδα μας, θα θέλαμε πολύ να την ακούσουμε. Ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας.
Υπευθυνος: Μελισσαρόπουλος Βασίλης
Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 22 Αύγουστος 2014 10:38
επιστροφή στην κορυφή

Ημερολόγιο

Επικοινωνία

FacebookTwiterflickr